Джойстик контролери и пултове за управление

*Кликнете върху снимка за да я видите в голям размер.
 

за кранове, строителни машини, транспортни системи, кораби и много други индустриални приложения

Универсална ръкохватка тип UGA-RL
Универсална ръкохватка тип UG
 

Ръкохватки

Различни видове ръкохватки с голямо разнообразие от възможности за присъединяване. Всички типове ръкохватки имат адаптер за съответния джойстик контролер. Налични са специални адаптери, по заявка. Различни степени на защита в зависимост от приложението.

Поръчкови версии - по заявка.

tagacom.com
   
Командоконтролер от серията GMON/SMON
Командоконтролер от серията NS
 

Джойстик контролери

за постояннотокови (DC) и променливотокови (AC) системи. Налични са различни типове и модели, подходящи за широка гама от приложения. Високо-ефективни и компактни, управление по една и по две оси с пружинен възврат, с вградена електронна защита, възможност за монтаж на потенциометър и т.н.

Поръчкови версии - по заявка.

   
Портативен пулт тип T-011
Портативен пулт тип IDV - CS065
 

Преносими пултове за управление

Надеждни, с компактни размери и различни възможности за монтаж. Подходящи са за приложения с master контролери и други компоненти. Всички изпълнения са с висока степен на защита (IP65). Версии с нагръдник и презрамки. Налични са различни габарити и цветове, както и

Поръчкови версии - по заявка.

   
Висящ пулт за управление тип HD
Висящ пулт за управление тип H-011
 

Висящи пултове за управление

Подходящи са за приложения с master контролери и други компоненти. Висока степен на защита (IP65). Специална скоба за присъединяване на кабела, предпазваща от натоварване. Налични са конзолни версии и взривозащитени изпълнения. Налични са различни габарити и цветове, както и

Поръчкови версии - по заявка.

   
Операторски стол тип KSHC
Операторски стол тип FS
 

Операторски столове

Стационарни и въртящи се, настройване на позицията и височината на стола, настройка на подлакътниците по височина и наклон, версии от неръждаема стомана за по-агресивни среди, отопление чрез вентилатор и т.н. С възможност за множество настройки, с ръчно и електрическо управление.

Налични са различни изпълнения конзоли, както и версии, по заявка на клиента.

   
Командоконтролер за кораби тип 0d2
Командоконтролер за кораби тип 0dS
 

Пултове за управление за кораби

Степен на защита IP56. Всички части, върху които не е нанесено покритие са изработени от неръждаема стомана. Подходящи за работа при тежки условия. Корпусите са изработени от устойчив на морска вода алуминий. Възможен монтаж на потенциометър и енкодер. Опции: аварийна спирачка, квадратен или стандартен фланец, специална боя, поръчкови изпълнения по заявка на клиента.

   
joystick controllers
Селсин датчик тип DGO
 

Съпротивления, стартери и опции

Роторни, лети и решетъчни съпротивления, различни изпълнения с и без охлаждане.

Стартери с въздушно охлаждане или потопени в масло, стабилизатори, колекторни превключватели, контактори за директно или дистанционно управление.

Селсин датчици, потенциометри, педали и енкодери за индустриални приложения.