*Кликнете върху снимка за да я видите в голям размер.
 
Съосни мотор-редуктори

Съосни редуктори и мотор-редуктори COMBIGEAR G и ZG

Предлагат се в два варианта за мощности от 0.12 до 45 kW с изходен въртящ момент до около 16 000 Nm. Възможността за реализиране на различни изходящи обороти и предавателни отношения, удовлетворяват широкото разнообразие от изискванията на различните приложения.

Редукторите и мотор-редукторите от серията COMBIGEAR се предлагат в изпълнения с пружинни спирачки, системи за обратна връзка, с вентилатори за принудително охлаждане и др. Възможни са и изпълнения в комбинация с други редуктори.
Конусно-цилиндрични мотор-редуктори

Конусно-цилиндрични редуктори и мотор-редуктори COMBIGEAR K

Редукторите и мотор-редуктори с конусни зъбни предавки за мощности от 0.12 до 45 kW. Те имат компактни размери и изходен въртящ момент до около 15 000 Nm. Налични са версии в комбинация с редуктор от серията COMBIGEAR G.

Устойчиви са на високи радиални и аксиални натоварвания, вследствие на оптималното оразмеряване на лагерите. 
Мотор-редуктори за монтаж на вал

Редуктори и мотор-редуктори за монтаж на вал COMBIGEAR F

Предлагат се в различни габарити за мощности от 0.12 до 45 kW. Компактността на този тип мотор-редуктори и лесния монтаж осигуряват бързо адаптиране към съответното приложение. Налични са версии в комбинация с редуктор от серията COMBIGEAR G.

Възможността за реализиране на различни изходящи скорости и предавателни отношения и максималния изходен въртящ момент до около 11 000 Nm позволяват на тези мотор-редуктори да удовлетворят широкото разнообразие от изисквания на различните приложения.

Червячни  мотор-редуктори

Червячни редуктори и мотор-редуктори COMBIGEAR S

Предлагат се за мощности 0.12 … 7,5 kW и имат висока икономическа ефективност. Налични са и версии в комбинация с редуктор от серията COMBIGEAR G.

Оптималното смазване, универсалната конструкция, различните опции (плътен или кух изходящ вал, кух вал с притискателен диск и др.) и различните монтажни позиции правят този мотор-редуктор изключително приспособим.
Електродвигател DM

Електродвигатели

Всички мотор-редуктори от серията COMBIGEAR се предлагат готови за монтаж с електродвигатели тип DМ и DA, като са налични различни изпълнения (монтаж на лапи, фланец и т.н.) и редица опции към тях (спирачка, степен на защита IP65, PTC и др. сензори, енкодери и т.н.).

Електродвигатели с накъсо съедининен ротор за 3-фазно захранващо напрежение 400 V:

  • 2-полюсни: мощност от 0,37 kW до 2.2 kW
  • 4-полюсни: мощност от 0,12 kW до 45 kW
  • 6-полюсни: мощност от 0,12 kW до 2.2 kW
  • 8-полюсни: мощност от 0,12 kW до 1.5 kW
Двускоростни електродвигатели с накъсо съедининен ротор за 3-фазно захранващо напрежение 400 V:
  • 4/2 - полюсни: мощност от 0,22/ 0,3 kW до 3,6/ 4,4 kW
  • 8/2 - полюсни: мощност от 0,07/ 0,3 kW до 0,65/ 2,4 kW
  • 8/4 - полюсни: мощност от 0,12/0,18 kW до 1,5/ 2,5 kW

Електродвигатели с накъсо съедининен ротор за 1-фазно захранващо напрежение 230 V:

  • 4-полюсни: мощност от 0,12 kW до 0,55 kW

Мотор-редукторите могат да се доставят и с електродвигател с накъсо съединен ротор в изпълнение взривозащитен (мощност от 0,12 kW до 30 kW), както и със серво двигател от серията TA.

Серво двигател TA
Изтеглете софтуер за избор на редуктори и мотор-редуктори - KEB-DRIVE.exe *)
 
*) Системни изисквания: Операционна система Microsoft Windows XP или по-висока + Microsoft .NET Framework 4.0. За да можете да стартирате програмата се изисква на Вашият компютър да има инсталирана платформата на Microsoft .NET Framework 4.0. Инсталационния файл можете да свалите от тук: .NET FRAMEWORK 4.0. След като свалите файла KEB-DRIVE.exe не е необходима инсталация. Поставете го в папка по Ваш избор и можете да стартирате програмата. За да можете да генерирате 3D модели (файлов формат .stp) от програмата е необходимо да свалите файла KEB-DRIVE-CAD-DATA и да го копирате в папката, в която сте поставили файла KEB-DRIVE.exe.
Програмата е налична на български език. Фирма Тагаком се извинява за възможните неточности, тъй като при превода от английски на български език е използван софтуер за автоматичен превод.